Expert MDF organizeaza un eveniment pentru clientii sai

Pentru ca sfarsitul de an se apropie si incepand cu ianuarie 2016 avem un nou Cod Fiscal, Expert MDF isi invita clientii la o prezentare cu principalele modificari legislative privind impozitul pe profit, scutirile de impozit, sistemul de impozitare la microintreprinderi si plafonarea acestora, taxarea inversa, impozit dividende, modificari impozite locale, reduceri si scutiri de dobanzi, penalitati, amnistii, case de marcat si alte prevederi legislative.

Deoarece suntem o echipa cu experienta profesionala de 20 ani in domeniul financiar – contabil, oferim tuturor clientilor nostri variantele posibile pe care legea le permite pentru cresterea profitabilitatii afacerilor si luarea celor mai bune decizii manageriale. Alaturi de noi puteti progresa deoarece noi va oferim servicii de consultanta fiscala, resurse umane, servicii de contabilitate si audit. Datorita experientei noastre in domeniu, o gama larga de clienti cu diferite domenii de activitate precum comertul en-gros, productie, transport, constructii-montaj, alimentatia publica, cabinetele medicale, exploatare forestiera si editare, imprimare, au ales sa lucreze cu noi.

Expert MDF ofera si alte servicii precum asistenta de specialitate  juridica, de medicina muncii, protectia muncii, evaluare, recrutare personal  prin colaboratori si chiar organizare de seminarii de contabilitate si fiscalitate. Accentul nostru este pus in permanenta pe nevoile clientului.

Anul acesta, Expert MDF  implineste 10 ani de la infiintare si cum clientii nostri fac parte din viata noastra, dorim sa sarbatorim acest eveniment impreuna, de aceea dupa prezentare va invitam la un bufet suedez,  un pahar de vin si la socializare pe alte teme decat fiscalitatea.

Evenimentul va avea loc in data de 12 noiembrie 2015 la Pensiunea Magura din Baia Mare, strada Valea Rosie 186, incepand cu orele 15:00.

Multumim si va asteptam!

Leave a Reply 0 comments

Leave a Reply: